Vihreitä pihahetkiä!

Viherjasmike on Etelä-Pohjalainen viheralan ja pihasuunnittelun yritys. Teemme pihasuunnittelu-, neuvonta- ja ideointikäyntejä asiakkaille erilaisiin suomalaisiin pihoihin pienistä isoihin kohteisiin.

Pihasuunnittelu palvelujamme yksityisille ovat uudiskohteen pihan suunnittelu, vanhan pihan muutossuunnittelu ja rakennetun pihan päivityksen suunnittelu. Meiltä saat myös pienen tai isomman kohteen istutusten suunnitelmat ja tarpeen mukaan voimme suunnitella tietyn alueen tai osan pihasta. Pihasuunnittelua teemme omakoti-, rivi- ja paritaloihin, vapaa-ajan asuntojen ja mökkien pihoille sekä maatilojen pihoille.

Viherjasmike tarjoaa lisäksi yksityisille asiakkaille kasvi-istutuspalvelua haudoille Lappajärvellä.

Yrityksille tarjoamme puutarha-alan asiantuntija- ja neuvontapalveluja tapahtumiin ja puutarhapäiviin. Lisäksi meiltä saat ruukkuistutusten suunnittelun ja toteutuksen esimerkiksi yrityksesi tai liiketilasi edustalle paikalleen toimitettuna. Ruukkuistutukset toteuttamme kausikasveilla ja tarpeittesi mukaan keväällä sekä syksyllä.

Viherjasmikkeen palveluihin kuuluu puutarha-alan kirjoittaminen. Kysy lisää, jos tarvitset kirjoittajaa esimerkiksi puutarha-aiheiselle jutulle. Ammatillisille oppilaitoksille tarjoamme puutarha-alan ja yrittäjyyden materiaalin sisällöntuotantoa.

Pihasuunnittelun päätoimialueemme on Etelä- ja Keski-Pohjanmaa sekä Pohjanmaa. Lisäksi teemme istutussuunnittelua etäsuunnitteluna (lähtötietojen pohjalta) koko Suomen alueelle.

 

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä!

Pruukinranta Maisemasuunnittelijat

 

Tmi Viherjasmike | Marjo Joensuu, Lappajärvi | p.040-533 0897 | Marjo.Joensuu(at)viherjasmike.fi | Y-tunnus: 2526333-3