Pihasuunnittelua Etelä-Pohjanmaalta

Viherjasmike on Etelä-Pohjalainen viheralan yritys. Yrittäjänä toimii Marjo Joensuu. Luonnonläheisyys, visuaalisuus, asiakkaan kuunteleminen ja toimivan pihakokonaisuuden suunnittelu ovat tärkeällä osalla palvelujemme toteuttamisessa. Haluamme suunnitella asiakkaille vehreitä ja kauniita pihakokonaisuuksia monipuolisesti kasveja ja erilaisia materiaaleja yhdistellen.

Teemme pihasuunnittelua, neuvonta- ja ideointikäyntejä asiakkaille erilaisiin suomalaisiin pihoihin. Istutussuunnitteluapua tarjoamme yksittäisiin pihan istutusalueisiin tai esimerkiksi pihan osaan. Pihasuunnittelu kohteitamme ovat omakoti-, rivi- ja paritalojen pihat, vapaa-ajan asuntojen ja mökkien pihat sekä taloyhtiöiden pihat. Pihasuunnittelun päätoimialueemme ovat Etelä-Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa sekä Pohjanmaa. Pihasuunnittelua teemme esimerkiksi Seinäjoelle ja Kokkolaan ympäristökuntineen. Lisäksi teemme istutussuunnittelua etänä koko Suomeen, soveltuville kohteille.

 

Hautojen kukkahoitopalvelut

Palveluihimme kuuluvat hautojen kukkahoitopalvelut Lappajärvellä. Istutamme ja hoidamme kevät-, kesä- ja syyskasvit haudoilla toiveenne mukaisesti. Kauttamme voit hankkia tarvitsemasi kukkahoidon kokonaisuuden tai kysyä yksittäistä palvelua.

Hautojen kukkahoitopalvelu voi sisältää esimerkiksi kesäkukkien perushoidon, johon kuuluvat kesäkukat sekä niiden hoito kesäkuulta syyskuulle. Halutessasi itse istuttaa kukat haudalle, saatavilla on myös kesäkukkien kasteluhoitoa. Yksivuotisten kesäkukkien vaihtoehtona on perennahoito, joka sisältää monivuotisten kukkien hoidon. Teemme haudanhoitosopimuksia yhdeksi vuodeksi sekä toistaiseksi voimassa olevina sopimuksina.

 

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Pruukinranta Maisemasuunnittelijat

 

Tmi Viherjasmike | Marjo Joensuu, Lappajärvi | p.040-533 0897 | Marjo.Joensuu(at)viherjasmike.fi | Y-tunnus: 2526333-3