Pihaneuvonta/ideointikäynnillä saat opastusta pihan kehittämiseen. Lähtökohtana ideointikäynnille on olemassa oleva piha, johon halutaan muutosta, ideoita ja vinkkejä miten pihaa voi uudistaa tai kehittää. Pihakohteesi voi olla yksittäinen istutusalue, osa pihaa tai koko piha. Ehkä sinulla on itselläsi jo alustava pihaidea, jolle kaipaat tukea. Tai kaipaatko uutta näkemystä pihan alueiden jäsentelyyn. Neuvontakäynnillä voidaan miettiä myös miten pihaa voisi muuttaa helppohoitoisemmaksi. Neuvonta voi sisältää ohjeistusta kasvien hoidosta, leikkauksesta, pihan materiaaleista tai kasvien valinnasta.

 

VAIHTOEHDOT IDEOINTIIN

 

Ideointikäynti

Ideointi/neuvonta käyntiin sisältyy käynti paikan päällä n.1,5 h sekä suullista neuvontaa. Pihakäyntiin ei sisälly kirjallista materiaalia, mutta voit itse kirjata ylös tarvittavia muistiinpanoja. Käynnin kesto räätälöidään pihakohteen tarpeen mukaan.

 

Ideointikäynti & vihermuistio

Pihakäynnin jälkeen saat sähköpostilla kirjallisen vihermuistion käynnistä. Muistioon on koottuna pihan tärkeimmät toimenpide-ehdotukset sekä esimerkkikuvia materiaaleista ja kasveista omatoimisen toteutuksen tueksi.