Kausikasvi-istutukset

Suunnittelemme ja toteutamme istutuksia kausikasveilla yksityispihoille sekä yritysten ja yhteisöjen piha-alueille, kevät-, kesä- ja syyskasveilla. Siirrettävät ruukkuistutukset antavat mahdollisuuden piristää sisäänkäynnin, oleskelualueen, terassin tai yrityksen edustan tyyliä vuodenajan mukaan.

Ensimmäiset kevätkukkijat, orvokit ja muut kylmänkestävät aloittavat puutarhakauden laajassa väriskaalassa. Myöhemmin istutukset voidaan korvata kesäkukilla, koristeheinillä ja pienillä pensailla tai havukasveilla kasvupaikan mukaan. Voimme käyttää istutuksissa asiakkaan omia ruukkuja tai kauttamme saat myös pihan tyyliin sopivat ruukut.

Ruukkupuutarha on vaihtoehto kiireiselle omakotitalon pihan omistajalle, pieneen rivitalopihaan tai parvekkeelle. Muutamilla tyylikkäillä ruukku-istutuksilla saadaan pihaan viihtyisyyttä ja haluttua tunnelmaa, jos perenna- ja pensasryhmät tuntuvat hoidoltaan liian isotöisiltä. Pihan ruukkuistutus kokonaisuus voidaan suunnitella toimivaksi ja yhteneväksi kasvien osalta.

Kausikasvi-istutuksissa voi hyödyntää tilan eri tasoja. Erilaiset astiat, amppelit, parvekelaatikot, eri kokoiset ja muotoiset ruukut antavat istutuksiin monipuolisuutta. Kasvien sijaan istutuksessa myös ruukku voi olla pääosassa.

Työtunnit 45 €/h (sis.alv.24%) + materiaalit ja matkat. Kysy tarjousta oman tarpeesi mukaisesta kokonaisuudesta.